Raw Generation Expo, Bucuresti, editia XI, impresii

Weekendul acesta am participat la Raw Generation Expo, editia XI din Bucuresti. Pentru cei care nu-l cunosc inca, este un targ organizat de Ligia Pop si Raoul Pop si aduna expozanti cu produse BIO, naturale, naturiste, vegane, raw-vegane, fie alimentare, fie cosmetice sau de alta natura. Expozitia se concentreaza pe conceptul de viata sanatoasa si faciliteaza accesul publicului la informatie si produse.

Este a doua noastra participare cu brandul Mayie, dupa expozitia Raw Generation de la Timisoara.
La expozitie, noi ne-am incadrat in sectiunea de produse cosmetice naturale, unde am ales sa participam atat cu produsele noastre deja existente pe piata din Romania si Austria cat si cu cateva produse surpriza aflate in curs de notificare. In vara aceasta am distilat ulei esential de melissa (roinita) din care am dezvoltat si testat cateva retete. Expozitia s-a potrivit perfect pentru a testa si impactul comercial al acestor noi produse inainte de a le lansa pe piata. Feedback-ul testerilor a fost extraordinar si am strans o lista consistenta de precomenzi.

Sa va spun pe scurt cu ce am participat si care a fost feedback-ul de la clienti: ulei esential de lavanda Mayie, apa de lavanda Mayie, Antistres Tonic si Antistres Relaxant. In plus am testat un viitor serum antiaging pe baza de ulei esential de melissa Mayie, apa de melissa Mayie si diverse blenduri de difuziune. Ignorand lobby-ul diferentiat facut pentru produsele noastre, trendul de la targ pare ca a dictat vanzari mai mari pentru uleiul esential de lavanda, antistresul tonic serumul antiaging (doar ca precomanda).

Lumea pare ca a preferat cu precadere produse autohtone. Prin alt criteriu de selectie, am observat un trend in proportii relativ egale pentru substante pure (utilizare generala, pentru avansati sau pentru cei care isi produc propriile produse cosmetice) vs. retete specifice (utilizare restransa, pentru cei care doresc un produs cu destinatie exacta, precalculata).

La Bucuresti am nimerit in perioada de concedii si vancante insa vom participa in octombrie si noimebrie si la editiile din Brasov si Cluj unde ne asteptam la un flux ridicat de vizitatori.

Raw Generation Expo, Bucuresti, editia XI, impresii

Distribuie postarea:

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate