Movul și plantele ornamentale

Instagram urma cu mai bine de șase ani porneam o inițiativă foarte curajoasă pentru noi. Speram, dar nu anticipam să ne schimbe viața. Am pornit ”Fabrica de Mov” și am reușit să va arătăm tot ce-am construit și cum am construit, v-am împărtășit mare parte din problemele întâmpinate, dar și soluțiile găsite. Unele soluții le-am găsit natural cu ajutorul cititorilor si a membrilor comunității de prieteni din jurul ”Fabricii de Mov”, pe altele le-am găsit căutând aiurea, dar cu folos, întrebând parteneri sau alți autori de site-uri cu conținut similar.

O bună parte dintre răspunsuri le-am găsit urmând cursurile Facultății de Horticultură din cadrul USAMV Cluj. Acești ani de studiu m-au făcut să regândesc traiectoria viitoare a ”Fabricii de Mov” fără a abandona ideea inițială. Urmează o diversificare a activității în domeniul plantelor ornamentale, iar movul va răsări acum și ca sentiment provocat de reușita amenajării grădinii voastre cu ajutorul plantelor și soluțiilor oferite de noi la ”Fabrica de Mov”.

În prima parte a transformării site-ului voi ”peria” toate articolele scrise ca ”profan cu experiență” și le voi corecta cu mintea unui inginer horticultor astfel încât informațiile să fie cât mai corecte. Voi încerca să nu înlătur si pasiunea cu care au fost scrise, ba chiar le voi folosi ca sursă de inspirație pentru următoarele articole. Intenția mea este doar să aduc mai multă stiință fără sa pierd ”sarea și piperul” stilului cu care v-am obișnuit.

În noul site vom face loc și pentru plantele ornamentale, arbori și arbuști, veșnic verzi sau cu frunze căzătoare, conifere, plante pentru amenajări de garduri vii, amenajări de compoziții peisagistice sau solitare. Vom aborda metode de înmulțire a plantelor ornamentale pentru fiecare specie în parte. Apoi vă vom arăta cum trebuie îngrijite și protejate dacă e cazul. Nu vor lipsi nici descrierile de utilaje, unelte, accesorii și materiale folosite în grădină. Intentia nostră este ca fiecare articol să fie însoțit de materiale video filmate chiar de noi, astfel încât voi să înțelegeți cât mai ușor ce aveți de făcut.

Bineînțeles că nu va lipsi nici secțiunea de comentarii pe care vă încurajez s-o folosiți de fiecare dată când aveți nelămuriri. De regulă răspund în 1-2 ore, rareori a doua zi si cred ca s-a întâmplat de două ori să răspund după câteva zile. Răspund absolut întotdeauna chiar și dacă e doar să vă zic că nu cunosc răspunsul și am nevoie de mai mult timp pentru a mă informa. Dau mare atenție comentariilor voastre pentru că de cele mai multe ori acestea mă fac să completez informațiile cu date la care nu mă gândisem inițial sau poate au fost prea puțin explicate. Vă îndemn și pe voi să citiți toate comentariile pentru că sigur veți găsi informații utile despre plantele ornamentale.

Vom reorganiza și magazinul online pentru a-l face mai usor accesibil, vom implementa și plata online cu cardul, iar transportul va fi în continuare gratuit pentru absolut toate comenzile regular (comenzile speciale vor fi negociate de la caz la caz).

Se pare că vă promitem să avem un an plin de noutăți și, de ce nu, de noi căi și metode în a aduce mai mult mov în viața

Distribuie postarea:

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate