Musafir in casa din nori

„Guest post” este un articol publicat de un autor invitat de catre cel/cei care scriu regulat pe blog. Este una din metodele prin care poti face link exchange organic, dar cel mai important, iti poate aduce continut valoros.

Sunt evenimente la care nu putem fi prezenti din diferite motive, mai sunt si subiecte a caror expertiza nu o detinem, iar aceste doua motive sunt mai mult decat suficiente – as spune chiar importante – pentru a promova ideea de guest post.

Autorul invitat capata in schimb mai multa notorietate, vizitatori pe blogul sau site-ul sau, deci o promovare mai buna, si un scoring mai bun motoarele de cautare.

Ca sa acceptam un guest post la noi pe blog autorul trebuie sa indeplineasca cateva conditii:

  • Autorul ar trebui sa aiba o reputatie pozitiva sau macar neutra, sa nu fi fost implicat in scheme frauduloase de „imbogatire rapida pe internet” sau scandaluri media. Asta e o conditie destul de usor de indeplinit. 🙂
  • Articolul trebuie sa aiba minim 300 de cuvinte si sa fie scris corect din punct de vedere gramatical.
  • Acceptam doar guest posturi cu continut util, nu advertoriale sau reclame mascate. Asta nu inseamna ca nu pot fi promovate in articol produse sau servicii care au o legatura logica cu subiectul.
  • Continutul trebuie sa fie inedit, nu dorim articole care doar remesteca informatii gasite usor pe internet.
  • Articolul trebuie sa se incadreze in tematica blogului.
  • Imaginile inserate in articol trebuie sa respecte legea copyright-ului.

Primul autor invitat va fi Tudor Panait de la „Lavanda de Romania„. Probabil ca unii dintre voi il cunoasteti si personal, dar mai ales cunoasteti rolul deloc minor in dezvoltarea comunitatii cultivatorilor de lavanda de la noi din tara.

Distribuie postarea:

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate