Lagerstroemia ‘Arapaho’ este o varietate de liliac indian care aduce o explozie de culori vii și energie în grădina ta. Cu inflorescențele sale spectaculoase și frunzișul vibrant, acest arbust devine instantaneu punctul focal al oricărei amenajări peisagistice. Descoperă frumusețea și farmecul acestei plante unice și transformă-ți grădina într-un colț vibrant de paradis.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale Lagerstroemia ‘Arapaho’ sunt inflorescențele sale impresionante. Florile apar în perioada de vară și continuă să înflorească pe tot parcursul sezonului cald. Inflorescențele sunt alcătuite din flori în culori intense, cum ar fi roșu vibrant, roz aprins sau mov intens. Aceste culori vibrante adaugă un element de spectacol și vitalitate în grădina ta, creând un adevărat colaj de culori.

Pe lângă frumusețea florilor, Lagerstroemia ‘Arapaho’ se remarcă și prin frunzișul său vibrant. Frunzele sale au o culoare verde închis, care oferă un fundal perfect pentru a scoate în evidență culorile spectaculoase ale florilor. Frunzișul este dens și bogat, adăugând un aspect plin de viață în grădina ta.

Lagerstroemia ‘Arapaho’ este o plantă rezistentă și ușor de întreținut. Preferă expunerea la soare și un sol bine drenat. Este adaptabilă la diverse condiții de sol și poate rezista la secetă, fiind o alegere excelentă pentru zonele cu climă caldă și uscată. Este, de asemenea, rezistentă la boli și dăunători, ceea ce o face o opțiune fiabilă pentru grădinarii de toate nivelurile de experiență.

Acest arbust poate fi utilizat în diferite moduri în grădina ta. Poate fi plantat ca plantă solitară, pentru a crea un punct focal uimitor și pentru a atrage privirile. De asemenea, poate fi integrat în grupe de plante și borduri, pentru a adăuga un impact vizual puternic și o notă de energie. Lagerstroemia ‘Arapaho’ poate fi, de asemenea, folosită în amenajări peisagistice mai mari, în parcuri sau grădini publice, adăugând un farmec vibrant și o atmosferă plină de viață.

Cu Lagerstroemia ‘Arapaho’, grădina ta se va transforma într-un colț plin de energie și culori vii. Inflorescențele spectaculoase și frunzișul vibrant vor crea un spectacol de culoare în fiecare sezon. Alege acest arbust impresionant pentru a aduce vitalitate și bucurie în grădina ta și bucură-te de frumusețea sa deosebită în fiecare zi.

 

 

Greutate 0,5 kg
Tip planta

Arbust

Forma de ambalare

ghiveci C5

Inaltimea la maturitate

2,5 – 3 m

Inaltimea plantei la livrare

60 – 80 cm

Lumina

soare

Anotimp de interes

vara

Culoarea florilor

rosii

Culoarea frunzelor

verde, verde inchis

Diametrul coroanei

3 – 3,5 m

Distanta de plantare

3 m

Perioada de inflorire

august, iulie

Perioada de plantare

tot timpul anului

Rezistenta la inghet

-18

Sol

calcaros, fertil, lutos, nisipos

Ph sol

acid, alcalin, neutru

Talie

mica

Udare

Moderata

Utilizare

peisagistic, solitar

Toxicitate

ingerarea fructelor poate da dureri de stomac, moderata pentru animale

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care scrie o recenzie pentru “Liliac indian – Lagerstroemia „Arapaho””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate