Facebook si Social Media

Toata lumea foloseste acum Facebook pentru a-si promova afacerea. Sau aproape toata lumea. Si toata lumea a devenit specialista in Facebook. Din pacate nu e chiar asa si ma gandesc ca ar fi potrivit sa va documentati. Sunt foarte multe surse chiar in limba romana.

Pe langa Facebook, dar nu la fel de importante, mai sunt cateva retele de socializare pe care vi le recomand.  Twitter are peste 200.000 de conturi in Romania din care peste 25.000 sunt active. Cel putin in zona de business sunt cateva conturi foarte active care merita urmarite.

O alta retea la care ar fi bine sa aveti un cont este G+ sau Google+.  In cazul in care dezvoltati un site sau un blog despre afacerea voastra va va ajuta foarte mult pentru cresterea relevantei pe Google.com.

Pinterest este o retea sociala prin care va puteti promova imaginile si fotografiile voastre, cu produsele pe care le aveti, si in acelasi timp o nelimitata sursa vizuala de inspiratie.

Am lasat la urma o scurta informare despre necesitatea unui site sau al unui blog. E cea mai buna si mai ieftina carte de vizita pe care o poate avea un business. E „cartierul general” a tot ce inseamna promovare online, e locul care va transforma din necunoscut in familiar. Nu ignorati deloc aceasta platforma. Poate vi se pare scump dar sunt si solutii ieftine sau gratuite (aproape gratuite, ca munca voastra tot valoare inseamna), in functie de ce anume doriti sa faceti se pot gasi solutii potrivite. Nu ezitati sa ma contactati, o sa va ofer cel mai bun sfat de care sunt capabil. Trebuie doar sa-mi trimiteti un mesaj din Contact sau chiar sa comentati mai jos.

Distribuie postarea:

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate