Facebook si grupuri de discutii

Multe din informatiile de care aveti nevoie, indiferent daca sunteti incepatori sau mai experimentati, le gasiti pe grupurile de discutii de pe Facebook. In general sunt populate de oameni entuziasti si foarte interesati de subiectul la care face referire grupul. Vor fi mai mereu dispusi sa raspunda la intrebari sau solicitari de orice fel ar fi si vor fi chiar bucurosi sa ajute. Nu ezitati sa intrebati ce nu stiti, orice intrebare isi va gasi cumva un raspuns, care poate sa va satisfaca sau nu, important e ca va veti mai imbogati cu o informatie si, de ce nu, cu un amic, posibil partener de afaceri sau chiar viitor prieten.
Cel mai activ grup de discutii cu tema lavanda imi pare sa fie Cultivatori de Lavanda Romania, un grup cu mai mult de 2200 de membri. Am stat vreo 2 zile sa citesc cele cateva sute de ecrane de discutii, de la momentul crearii grupului si pana la momentul in care il descoperisem. Foarte interesant. CHIAR FOARTE INTERESANT!  Discutiile sunt mai vii, mai la obiect, sunt discutii despre o paleta intreaga de probleme, proceduri, evenimente, tips&tricks. O carte despre cultura lavandei poate fi mai bine structurata, dar garantat e mai putin “vie” decat discutiile de pe grup.

Alte grupuri la care merita sa fiti membru mai sunt si AURUL MOV – LAVANDA , Lavanda, Magazinul cu  lavanda , Lavanda BIO *** Organic LavenderTOTUL DESPRE LAVANDĂCultura de lavandă – ajutor!Lavanda Magic, sigur mai sunt si altele. Pe toate aceste grupuri veti gasi comunitati mai active sau mai putin active, de multe ori veti constata ca membri activi dintr-un grup se dovedesc a fi activi pe mai multe grupuri si in functie de particularitatile grupului veti gasi ceea ce va intereseaza mai mult. La randul vostru incercati sa fiti de ajutor, veti contribui cu experienta voastra la fondul de cunostinte al grupului si veti fi rasplatiti pe masura atunci cand veti avea nevoie.

Ne vedem acolo la o poveste. 🙂

Distribuie postarea:

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Un comentariu despre “Facebook si grupuri de discutii

  • Unde-s doi ... - Fabrica De Mov

    11 martie 2016 - 9:52

    […] avea toti cumparatorii si vanzatorii multumiti.  (Multumesc pe aceasta cale lui Zuckerberg pentru Facebook   hehehe – ce-mi place asta cu „multumesc pe aceasta cale”. Adevarul e ca ne-a […]

    Lasă un răspuns

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate