Fabrica de mov 2.0

După aproape doi ani de la debutul blogului nostru despre lavandă, am ajuns la momentul alegerii unui nou format de site pentru a ușura vizitatorilor accesul la informații. Inițial a fost o organizare tipică unui blog de nișă, cu articole organizate pe categorii.

Pe măsura dezvoltării blogului s-a impus treptat necesitatea reorganizării lui. Acum l-am gândit ca pe o platformă de informații despre lavandă, în care informațiile sunt sortate și organizate mai bine, iar accesul la ele mai facil și, credem noi, mai intuitiv.

Dacă înainte accentul era pus pe articole și categorii de teme, acum centrul de greutate se mută pe pagini gândite și organizate pe subiecte și capitole relevante domeniului.

Articolele s-au constituit ca bază a paginilor site-ului și nu vor dispărea din structura lui. În continuare le veți găsi în secțiunea Blog organizate pe categorii. În același timp le puteți accesa și în partea de jos a paginilor, selectate în așa fel încât tema să fie comună.

Paginile interioare vor trata temele pe larg și vor fi într-o evoluție continuă. Pe măsură ce informațiile se completează și se dezvoltă, voi extinde și conținutul paginilor cu text, imagini, articole noi sau elemente de organizare dacă se impune (ancore, meniu, tab-uri, etc).

Nu mai insist și vă las să-l vedeți, să-l analizați și poate vă faceți timp și de un comentariu care să înbunătățească experiența vizitatorului, conținutul sau ce considerați dumneavoastră important. Fabrica de Mov 2.0

Distribuie postarea:

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate