Sistemul de distilare în coloană directă este compus din vasul de distilare cu funcție dublă – generare abur și vas de distilare, conductă de transfer și condensator multitubular.

Vasul de distilare conține o sită ce separă zona de generare abur din partea de jos a vasului, de cea în care se depozitează plantele aromatice. Aburul generat urca natural în zona cu plante aromatice si extrage uleiul esențial. Datorită acestei dispuneri a generatorului de aburi nu exista riscul suprapresiunii si deci riscul de accidente este extrem de scazut. Clopotul ce închide vasul de distilare etanșeizează ansamblul prin canal cu apa.

Conducta ce face legătura între vasul de distilare si condensator este bine dimensionată pentru a nu ridica presiunea aburului din sistem. Termometrul cu care este dotată indică temperatura aburului la ieșirea din vasul de distilare.

Condesatorul este de tip multitubular ceea ce îl face mult mai eficient ca pe unul de tip spirală.

Toate componentele sunt confecționate din inox alimentar AISI 304.

Dimensiunile vasului de distilare:  diametrul 32 cm, înalțimea 40 cm.

Produsul nu se afla pe stoc. Dupa precomanda trebuie achitat 50% din pretul afisat, iar livrarea se face in 50-70 de zile de la plata avansului si semnarea contractului de furnizare.

Greutate 17 kg
Dimensiuni 32 × 40 cm

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care scrie o recenzie pentru “Distilator în coloană directă de 32 litri – sistem complet”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate