De ce am inceput acest blog?

De ce am inceput acest blog?

Mi se pare o idee bună să documentezi tot ce experimentezi. In timp vei putea trage concluzii bune şi îi vei ajuta şi pe alţii să evite greşelile inerente oricărui experiment. Unii poate vor inţelege că acest experiment nu li se potriveşte, alţii că s-au născut pentru asta (glumesc ), alţii vor găsi diverse motive, subiective sau obiective, pentru a rămâne doar cititori.

Voi posta articole cu surse alternative de informare, din tară şi străinatate, cu proceduri şi metode de creştere şi dezvoltare a afacerii, ştiri din domeniu, informaţii tehnice, informaţii comerciale sau legislative, în general cam tot ce experimentez eu in grădina mea,  pe calculatorul meu, sau în convorbiri cu oameni din domeniu. Unele surse de informaţii se vor dovedi cu timpul ca fiind foarte de incredere, altele mai putin. Vom trage împreuna concluziile acestea şi experienţa noastră, a mea şi a cititorilor, îi va ajuta şi pe alţii să caştige timp, bani şi cunoştinţe valoroase.

În articolul următor voi vorbi despre importanţa acumulării de informaţii înante de orice demers ce implica timp şi bani.

Distribuie postarea:

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate