Comentarii sau forum? Mai bine, si comentarii si forum.

O mare parte din energia necesara autorului unui blog provine din comentariile cititorilor. Nu poti sa scrii la nesfarsit fara sa ai si-un feedback de la cititori. Stiu, pe “analytics” poti vedea multe date extrase din comportamentul  vizitatorilor, date care te ajuta sa intelegi o mare parte din ce faci bine sau mai putin bine, ca autor si ca promoter online al propriului tau blog.

Comentariile voastre imbogatesc continutul. Si voi asta vreti, un continut bogat si  relevant, altfel nu ati fi ajuns aici. Un continut relevant ajuta site-ul in cautarile pe motoarele de cautare. Asta atrage si mai multi cititori si, cu bunavointa voastra, mai multi contributori la continut. Comentariile voastre vor fi pentru mine un ghid , un indrumar al dorintelor voastre privind subiectele abordate. In plus comentariile va ajuta sa primiti raspunsuri directe, personalizate, de la mine sau de la alt cititor informat si binevoitor. E bine sa comentati la subiect. Pentru cei care nu gasesc niciun articol care sa faca referire la obiectul intrebarii pe care o aveti, voi avea trei variante care sa-i ajute. In primul rand imi puteti scrie direct completind formularul de la Contact si eu va voi raspunde atat cat stiu si pot la momentul respectiv. In al doilea rand pot face un articol care sa raspunda intrebarii voastre, ajutind astfel si pe altii. Si in al treilea rand vor putea initia un subiect pe forumul pe care-l voi crea in curand pe site.

Initial ma gandeam sa initiez o sectiune despre cultura lavandei pe unul dintre forumurile generaliste si mult frecventate de cititorii curiosi. Gandindu-ma mai bine cred ca e mai util sa muncesc un pic mai mult si sa va pun la dispozitie acest forum aici, fara sa va mai plimb pe la “porti” straine. Forumul  va aborda subiecte ridicate de voi sau de mine in legatura cu ce ne intereseaza pe toti, lavanda.

Distribuie postarea:

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

3 comentarii pentru “Comentarii sau forum? Mai bine, si comentarii si forum.

 • Izabela Mos

  31 iulie 2016 - 18:48

  Ah! Esti exact ce cautam! Am o mare tristete, tocmai am inceput si noi o foarte mica plantatie de lavanda, 800 fire, din soiul Blue Scent. E primul an, nu ma asteptam la cine stie ce flori, dar spre surprinderea mea e plin. Dar miros atat de slab, mai degraba miroase a fan decat a lavanda. Dupa ce am uscat florile dezamagire maxima. Am 4 tufe in curte pe care le-am scos di seminte, nu stiu ce soi, miroase fantastic, deci am cu ce sa compar. Nu inteleg ce se intampla, oare a mai patit cineva ca mine? Ma gandesc serios sa schimb toata cultura!

  Lasă un răspuns
 • Alin Mihai Vezure

  31 iulie 2016 - 18:58

  N-am mai auzit de asa ceva, dar investigam ca e destul de ciudata treaba. De unde ai cumparat butasii? Esti sigura ca ai cumparat ce crezi? Poate ai si niste imagini cu plantele tale.

  Lasă un răspuns
 • Alin Mihai Vezure

  1 august 2016 - 16:12

  Un posibil raspuns ar fi abundenta ploilor de anul acesta.

  Lasă un răspuns

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate