Liliac indian – Lagerstroemia ‘Biloxi’ este o varietate de liliac indian care aduce eleganță și răsfăț în grădina ta. Cu inflorescențele sale delicate și forma sa atrăgătoare, acest arbust devine instantaneu punctul focal al oricărei amenajări peisagistice. Descoperă frumusețea și farmecul acestei plante unice și transformă-ți grădina într-un colț de rai.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale Lagerstroemia ‘Biloxi’ sunt inflorescențele sale delicate și abundente. Florile apar în perioada de vară și continuă să înflorească pe tot parcursul sezonului cald. Inflorescențele sunt alcătuite din flori în nuanțe variate, precum roz pal, lavandă sau alb-crem. Aceste culori subtile adaugă un farmec elegant și o notă de rafinament în grădina ta, creând o atmosferă romantică și plină de frumusețe.

Pe lângă frumusețea florilor, Liliac indian – Lagerstroemia ‘Biloxi’ se remarcă și prin forma sa arhitecturală atrăgătoare. Arbustul are o ramificare densă și o siluetă compactă, cu ramuri elegante care se îndoaie ușor. Acest aspect îi conferă un aer sofisticat și gratiozitate în grădina ta. Frunzișul său verde închis adaugă un contrast frumos cu florile sale, completând într-un mod armonios întreaga sa prezență.

Liliac indian – Lagerstroemia ‘Biloxi’ este o plantă rezistentă și ușor de întreținut. Preferă expunerea la soare și un sol bine drenat. Este adaptabilă la diverse condiții de sol și poate rezista la secetă, fiind potrivită pentru zonele cu climă caldă și uscată. Este o alegere excelentă pentru grădinarii de toate nivelurile de experiență, deoarece necesită puțină îngrijire și este rezistentă la boli și dăunători.

Acest arbust poate fi utilizat în diferite moduri în grădina ta. Poate fi plantat ca plantă solitară, pentru a crea un punct focal elegant și rafinat. De asemenea, poate fi integrat în borduri și grupe de plante, adăugând o notă de eleganță și subtilitate. Lagerstroemia ‘Biloxi’ poate fi, de asemenea, folosită în amenajările peisagistice mai mari, în parcuri sau grădini publice, aducând o atmosferă plină de rafinament și frumusețe.

Cu Lagerstroemia ‘Biloxi’, grădina ta va deveni o oază de eleganță și răsfăț. Inflorescențele delicate și forma sa atrăgătoare vor aduce un farmec aparte în fiecare colț al grădinii tale. Alege acest arbust rafinat pentru a crea o grădină plină de stil și frumusețe, unde te vei bucura de momente de relaxare și contemplare.

 

Greutate 0,5 kg
Tip planta

Arbust

Forma de ambalare

ghiveci C5

Inaltimea la maturitate

2,5 – 3 m

Inaltimea plantei la livrare

60 – 80 cm

Lumina

soare

Anotimp de interes

vara

Culoarea florilor

roz

Culoarea frunzelor

verde, verde inchis

Diametrul coroanei

3 – 3,5 m

Distanta de plantare

3 m

Perioada de inflorire

august, iulie

Perioada de plantare

tot timpul anului

Rezistenta la inghet

-18

Sol

calcaros, fertil, lutos, nisipos

Ph sol

acid, alcalin, neutru

Talie

mica

Udare

Moderata

Utilizare

peisagistic, solitar

Toxicitate

ingerarea fructelor poate da dureri de stomac, moderata pentru animale

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care scrie o recenzie pentru “Liliac indian – Lagerstroemia “Biloxi””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate