Hortensia Candybelle Sorbet (Hydrangea arborescens) este o plantă extraordinară care aduce o explozie de culoare și farmec în grădina ta. Cu florile sale uimitoare în nuanțe vibrante de roz și mov, această hortensie devine instantaneu punctul focal al oricărei amenajări peisagistice. De la aspectul său elegant până la îngrijirea relativ ușoară, Hortensia Candybelle Sorbet este o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și transforme grădina într-un paradis floral.

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale Hortensiei Candybelle Sorbet este culoarea sa spectaculoasă. Florile sale în formă de mătase pot varia de la un roz intens până la un mov delicat, creând un contrast uluitor cu frunzișul verde închis. Această varietate de nuanțe oferă grădinii tale un aspect vibrant și atrăgător, care nu poate trece neobservat.

O altă caracteristică impresionantă a Hortensiei Candybelle Sorbet este rezistența sa la temperaturi scăzute. Această plantă poate rezista la ierni reci și poate înflori din nou în primăvara următoare, fără a avea nevoie de prea multă grijă. Cu toate acestea, este important să o protejezi de vânturile puternice și de expunerea directă la soare, pentru a menține calitatea și aspectul său.

Îngrijirea Hortensiei Candybelle Sorbet este relativ simplă și accesibilă chiar și pentru grădinarii începători. Această plantă preferă un sol umed, bogat în substanțe nutritive și bine drenat. Este recomandat să menții solul în jurul hortensiei ușor umed, dar fără a exagera cu udarea excesivă. De asemenea, este important să fertilizezi planta în mod regulat, pentru a-i asigura substanțele nutritive necesare pentru o creștere sănătoasă.

Hortensia Candybelle Sorbet (Hydrangea arborescens) poate fi integrată în diverse aspecte ale grădinii tale. Poate fi plantată în grupe sau pot fi create borduri și garduri vii cu ajutorul acestei plante fascinante. De asemenea, poate fi folosită și în aranjamente florale, aducând prospețime și culori spectaculoase în interiorul casei tale.

Cu Hortensia Candybelle Sorbet, grădina ta va străluci și va atrage privirile tuturor celor care o vizitează. Florile sale vibrante și parfumul delicat vor crea o atmosferă de farmec și frumusețe în jurul tău. Nu ezita să alegi această minunată plantă pentru a transforma grădina ta într-un colț de rai floral, plin de dulceață și fascinație!

*Atenție! Imaginile sunt strict ilustrative.

Vă informăm că imaginile prezentate pe site-ul nostru sunt utilizate cu scop ilustrativ. În realitate, aspectul plantelor poate varia în funcție de sezon, condițiile de creștere, și particularitățile specifice fiecărei plante. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile noastre reflectă cât mai fidel posibil produsele pe care le comercializăm, dar nu putem garanta că fiecare plantă livrată va arăta exact ca în imagini. Vă mulțumim pentru înțelegere și suntem la dispoziția dumneavoastră pentru orice întrebări legate de produsele noastre.

Greutate 0,5 kg
Tip planta

Arbust

Ambalare

Ghiveci

Inaltimea la maturitate

0,8 – 1,5 m, 1,2 – 1,8 m

Inaltimea plantei la livrare

20-25 cm

Lumina

semi-umbra, soare

Anotimp de interes

toamna, vara

Culoarea florilor

roz

Culoarea frunzelor

verde

Diametrul coroanei

1,2 – 1,8 m

Distanta de plantare

1,5 m

Perioada de inflorire

iulie, iunie

Perioada de plantare

tot timpul anului

Rezistenta la inghet

-25

Sol

fertil, lutos, nisipos

Ph sol

acid, neutru, usor acid

Talie

mica

Udare

Abundenta, Moderata, Ponderata

Utilizare

peisagistic, solitar

Toxicitate

moderata pentru animale

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care scrie o recenzie pentru “Hortensia Candybelle Sorbet -Hydrangea arborescens (25-30 cm)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate