Magnolia ‘Flamingo’ este o varietate uimitoare de magnolie care aduce delicatețe și eleganță în grădina ta. Cu flori spectaculoase și frunzișul său atrăgător, acest copac devine instantaneu punctul focal al oricărei amenajări peisagistice. Descoperă frumusețea și farmecul acestei plante și transformă-ți grădina într-un adevărat paradis floral.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale Magnolia ‘Flamingo’ sunt florile sale impresionante. Acestea apar înainte ca frunzișul să se dezvolte complet și înflorește într-un spectru vibrant de culori. Florile au petale mari și ondulate, în nuanțe de roz intens, cu nuanțe subtile de alb și mov. Ele adaugă un impact vizual puternic și o notă de romantism și eleganță în grădina ta. Inflorescențele abundente transformă copacul într-un adevărat covor floral, oferind un spectacol deosebit în fiecare primăvară.

Pe lângă frumusețea florilor, Magnolia ‘Flamingo’ se remarcă și prin frunzișul său atrăgător. Frunzele sunt de dimensiuni medii, ovale și au o culoare verde strălucitoare, creând un fundal perfect pentru a scoate în evidență splendoarea florilor sale. Frunzișul dens și bogat adaugă un aspect plin de viață în grădina ta, iar în sezonul toamnei, oferă o explozie de culori calde, variind de la galben până la roșu aprins.

Magnolia ‘Flamingo’ este un copac rezistent și ușor de întreținut. Preferă o expunere la soare sau semiumbră și un sol bine drenat. Este o alegere excelentă pentru zonele cu climă temperată și moderată. Cu puțină grijă și atenție, acest copac va crește frumos și va oferi bucurie și admirație în fiecare sezon.

Copacul poate fi folosit ca punct focal în grădina ta, creând un impact vizual deosebit. Poate fi plantat individual sau în grupuri, pentru a crea un efect deosebit și pentru a sublinia frumusețea și grandoarea sa. Magnolia ‘Flamingo’ poate fi, de asemenea, integrată în peisaje mai mari, în parcuri sau grădini publice, aducând un farmec elegant și o atmosferă plină de eleganță.

Cu Magnolia ‘Flamingo’, grădina ta va fi transformată într-un colț de vis, plin de delicatețe și eleganță. Inflorescențele spectaculoase și frunzișul său atrăgător vor crea un peisaj deosebit, în care vei putea savura și admira frumusețea naturii.

 

Greutate 0,5 kg
Tip planta

Arbore

Forma de ambalare

ghiveci C5

Inaltimea la maturitate

9 – 12 m

Inaltimea plantei la livrare

60 – 80 cm

Lumina

semi-umbra, soare

Anotimp de interes

primavara

Culoarea florilor

mov

Culoarea frunzelor

verde

Diametrul coroanei

6 – 7 m

Distanta de plantare

5 m

Perioada de plantare

tot timpul anului

Rezistenta la inghet

-25

Sol

calcaros, lutos, nisipos

Ph sol

acid, neutru

Talie

medie

Udare

Moderata

Utilizare

peisagistic, solitar

Recenzii

Nu există recenzii încă.

Fii primul care scrie o recenzie pentru “Magnolia ‘Flamingo’”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate